Acél mérőszalag, fehér

egyedi ár

Acél mérőszalag, fehér

A termék nem kapható

1 m-es acél mérőszalag, műanyag kulcstartóval, vidám színekben, jól emblémázható felülettel, melyhez tamponnyomást javaslunk.

Cikkszám:
MC8880806
Termék színe:
fehér
Termék mérete:
4 x 4 x 1 cm
Emblémázható mérete:
3 x 3 cm
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Ajánlott termékek

Grade 7,5m Mérőszalag

AP721485-06
1501 Ft + Áfa

Grade 7,5m Mérőszalag

AP721485-02
1501 Ft + Áfa

Mérőszalag csiptetővel, 3m

IN56-0403202
562 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek