Atlas névjegykártya tartó,zöld

69 Ft + Áfa

Atlas névjegykártya tartó,zöld

69 Ft + Áfa

SWAY golyóstoll középen elkeskenyedő formájú tolltesttel, nyomógombos mechanikával, nagy tollbetéttel, kék színű tintával

Cikkszám:
IN56-1102130
Termék színe:
többszínű
Termék mérete:
14 cm
Emblémázható mérete:
35 x 6 mm DP1+H2, 60 x 6 mm K1 (4)
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa


Mennyiség
Ajánlott termékek

Nouart Szett

AP873027
4170 Ft + Áfa

Gilber Névjegykártyatartó

AP781198-06
614 Ft + Áfa

Bonus Névjegykártya tartó

AP791054-21
550 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek