3 rétegű papírzsebkendő , barna

650 Ft + Áfa

3 rétegű papírzsebkendő , barna

2022-es árak folyamatos feltöltés alatt!

650 Ft + Áfa

60 db, 3 rétegű, bambuszból készült, 100% famentes papír zsebkendő, újrahasznosított papírból készült adagoló dobozban. Emblémázását vynil matricával javasoljuk.

Cikkszám:
MC6049201
Termék színe:
barna
Termék mérete:
11 x 11 x 11 cm
Emblémázható mérete:
3 x 3 cm
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A termék ára nem tartalmazza az emblémázás költségeit.
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + Áfa, ami több termékből is összeállítható.


Mennyiség
Ajánlott termékek

CAPRI strandtáska, piros

IN56-0820564
2067 Ft + Áfa

Füldugó, kék

GO8192-05
55 Ft + Áfa

Nepex Úti rendszerező

AP741205-10
1642 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek