Legrin Higiéniai szett

1330 Ft + Áfa

Legrin Higiéniai szett

1330 Ft + Áfa

Higiéniai készlet újrazárható műanyag tasakban. Tartalma: 2 db alkoholos fertőtlenítő törlőkendőt kezek és felületek tisztítására, 1 db többször használatos softshell szájmaszk felnőtteknek, 1db rozsdamentes acél higiéniai kulcs.

Cikkszám:
AP721772-01
Termék színe:
fehér
Termék mérete:
125×180×10 mm
Emblémázható mérete:
30x4 mm
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa


Mennyiség
Ajánlott termékek

Lergax Antibakteriális arcmaszk

AP721853-05
830 Ft + Áfa

Meifar Nyakmelegítő

AP781154-10
680 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek