bögre

A személyre szóló ajándék ötletek tuti befutók!

Az ajándékozás kérdése nem csak az év végéhez közeledve válik aktuálissá. Számos olyan alkalommal találkozni egyébként is, amikor az ideális meglepetést keressük. A választás sokszor nem egyszerű és az alkalom jellegén túl a megajándékozott személy korát, életmódját, szokásait és érdeklődési körét is érdemes szem előtt tartani. Mindezek tükrében elmondható, hogy a személyre szóló ajándék a legtöbbször megállja a helyét.

Személyre szóló ajándék ötletek, amikkel nem lőhetsz mellé

Legyen szó akár a család, a barátok vagy a rokonok megajándékozásáról, talán saját példánkból is jól tudjuk, hogy leginkább a személyre szóló ajándék az, ami garantálja az örömet. Mire gondolunk pontosan? Néha elég csak egy kifejezetten a célszemélynek szánt mondat a bögrén, pólón, és máris átadhatjuk azt az érzést, hogy valójában mennyire fontos számunkra a másik, és igazán nagy gonddal készültünk az alkalomra.

Személyre szóló ajándék ötletek: üzleti meglepetésként nem a legjobb választás!

Talán csak egyetlen alkalmat sorolhatnánk fel, amikor a személyre szóló ajándék ötletek közötti választáskor érdemes körültekintőnek lenni. Nem más ez, mint az üzleti ajándékozás világa. Az év végéhez közeledve rendszerint a cégek megajándékozzák üzleti partnereiket. A kapcsolat jellegétől függően szerephez juthat ugyan a személyesség, de fontos, hogy megőrizzük a dolog üzleti szintjét. Egy egyedi címkével ellátott bor remek választás lehet, de a parfüm- legyen az bármilyen nívós is- mégsem megfelelő céges meglepetés gyanánt.

Ajándék távozó kollégának: fókuszban a minőség

Nem csak a magáncélú ajándékozás során érdemes a minőségre helyezni a hangsúlyt, hanem például akkor is, ha a cél az ideális ajándék távozó kollégának. A megajándékozni kívántnak ez lesz az utolsó benyomása a munkahelyről, és korántsem mindegy, hogy milyen szájízzel távozik onnan. A minőségi megoldások általában többe kerülnek, de ez mégsem jelenti azt, hogy csak a méregdrága darabokkal szerezhető öröm. A kreatív ajándékok férfiaknak biztosan beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, a nők számára pedig a wellness csomagok, a lakberendezési tárgyak vagy a konyhai eszközök lehetnek a tuti befutók. A felületükön elhelyezett emblémával vagy felirattal pedig az egyediség érdekében tehetünk sokat. Ne feledkezz meg a csomagolásról sem, hiszen jelentősen növelheted vele a meglepetés színvonalát, ráadásul egyedi dekorációs elemeket is használhatsz.

Comments are closed.