Reklám pendrive

Pen drive – pendrive emblémázás

Pendrive emblémázásPen drive, azaz durva magyarsággal fordítva „toll meghajtó”, mivel a számítógép az USB csatlakozóba dugva külön meghajtóként értelmezi azt. Látványosan kicsi és vékony formája miatt pedig rajta maradt a „pen” név. Míg megjelenésekor csak néhány MB-nyi adatot voltak képesek tárolni, ez ma már, akár 256 GB-ig is terjedhet. Számunkra viszont nem csak ezért érdekesek.

Ugyanis a pendrive-ok széles körű elterjedése nyomán, olcsóságuk révén, a reklámszakma legalább annyira megtalálta őket, mint annak idején a gyufásdobozokat. Ma már a pendrive-ok önálló reklámhordozók lettek, s nem utolsó sorban kiváló ajándék értékük is van.

Manapság legextrémebb formájú pendrive-okkal futhatunk össze. Sőt, azt kell mondani, hogy reklámajándékozás szempontjából az a jobb, ha a külső burok teljesen eltér a szokásostól.

A rubikkocka formájútól kezdve találkozhatunk az állatformájú cukiboci, vagy focilabda, hengeres vagy lapos formájúig minden féle méretűvel, ütés vagy vízálló, kiemelten elegáns kivitelű vagy egyszerű átlátszó műanyag pendrive-okkal. Az egyedi pendrive-ok nagyszerűen tudják tükrözni egy cég arculatát. Nem mellesleg kifejezetten a cég profiljához is lehet választani a formákat.

Fuvarozással foglalkozik? Válasszon teherautó formájú pendrive-ot.

Bútorkészítéssel foglalkozik? Válasszon fa burkolatú pendrive-ot.

Kulcsmásolással foglalkozik? Válasszon kulcs formájú pendrive-ot.

Olcsó, ám értelmes szóróajándékot keres? Válasszon műanyag burkolatú, kisebb tárkapacitású pendrive-ot, ám az emblémázható felület minden esetben elegendő.

Ünnepnapra, céges bulira keres ajándékot munkatársainak? Számos elegáns, akár fém burkolatú pendrive áll rendelkezésre, amit a gravírozás tehet ünnepi ajándékká.

Attól függően, hogy a pendrive lapos vagy hengeres, fém, műanyag vagy fa, különféle emblémázási módszert használhatunk. A tamponnyomással minőségi és jól látható lenyomatok készíthetők, egyenes és hengeres felületre egyaránt. Míg a hasonló minőségű lenyomatok készítésére szolgáló szitanyomásos emblémázás csak egyenes felületen alkalmazható.

Emellett a fa vagy fém pendrive esetében és leginkább egyenes felületen gravírozással is hasonló exkluzív, minőségi lenyomatot vagyunk képesek készíteni. Hengeres felületre csak kisebb emblémákat lehet gravírozással felvinni, a technológiai sajátosság miatt.

Igazából nyugodtan kijelenthetjük, hogy a pendrive nem más, mint 21. századhoz illő reklámajándék 21. századi embereknek!

 

Comments are closed.