céges ajándék

Példák üzleti ajándékokra

Az emlékezetes alkalmakkor mindenki a legjobbat szeretné kihozni az ajándékozásból, céges szinten is. Ezért mai cikkünkben összegyűjtöttünk pár konkrét ajándékötletet, mellyel megkönnyíthetjük választását.

  1. Logózott írószerek, tollak

Egy személyre szabott, elegáns toll minden fontos aláírás elengedhetetlen kelléke. Nem foghatunk mellé, ha egy igényesen megtervezett darabbal gazdagítjuk ügyfeleinket az ünnepek előtt.

  1. Adventi naptárak

Még időben vagyunk ahhoz, hogy az ünnep jegyében perszonalizált adventi naptárat rendeljünk ügyfeleinknek. Ki ne szeretné minden nap kibontogatni a meglepetéseket egy ilyen naptárban, és visszaszámolni az időt karácsonyig?

  1. Powerbank

Aki időt nyer, életet nyer- tartja a közmondás. Manapság már a telefonunk, vagy épp tabletünk akkumulátorideje is legalább ilyen meghatározó erejűvé nőtte ki magát. Ragadjuk meg a lehetőséget, hogy hasznosan legyünk ott ajándékunkkal ügyfeleink mindennapjaiban.

  1. Tea vagy kávékészlet

Remek lehetőség, hogy ajándékunkkal jelen legyünk ügyfeleink meghitt pillanataiban is, azonban mégse legyünk túl tolakodóak. Az ünnepek közeledtével kinek nem lenne kedve egy fahéjas tea vagy kellemes kávé mellett átgondolni az elmúlt évet?

  1. Pendrive

Mint már korábbi cikkünkben is említettük, a pendrive-ok manapság már mindennapi társnak számítanak az üzleti életben. Mindig jó, ha van kéznél egy, prezentációk vagy egyéb anyagok tárolására és szállítására.

  1. Csokoládékülönlegességek

Akárcsak a meleg italok esetében, itt is az ügyfelünk személyes pillanataiba nyerhetünk ajándékunkkal belépőt. Áruházunkban számos fajta, méretű és kiszerelésű csokoládékülönlegességből válogathat, hogy mindenkinek megtalálja a megajándékozottakhoz illő íz világot és formát.

  1. Mézeskalács

Az ünnepek elengedhetetlen kelléke az illatos, omlós mézeskalács: van, aki a karácsonyfára aggatja, van, aki egyből nekiáll falatozni őket. További előnyük, hogy egyértelműen karácsonyi kisugárzásuk mellett egyedi módon dekorálhatók, akár cukormázzal is.

  1. Bögre

Mindennapjaink elengedhetetlen eszközei: néha eltörik egy, néha kapunk egy újat- a bögrék szinte kötelező kellékei az ajándékozásoknak. Kombináljuk nyugodtan tea, csokoládé, vagy kávékészlettel őket, pakoljuk meg édességekkel, és máris elegáns, mindenkinek ismerős ajándékcsomag lesz belőlük.

  1. Cukorkák, bonbonok

Egy-egy elcsent bonbon vagy cukorka, pillanatnyi bűnözések a mindennapok forgatagaiban: kinek ne lenne ismerős a vállalati konyhákban az asztalra kipakolt édességes doboz? Használjuk ki ezt a kedves kis megszokást, és kerüljünk be így a mindennapi köztudatba is ügyfeleinknél.

  1. Határidőnapló

Mindenki felírja valahova ügyes-bajos dolgait, akár munka, akár magánjellegű időpontokról van szó. Egy klasszikus határidőnapló esetében egy egész éven át segíthetjük ügyfeleinket mindennapi teendőik menedzselésében.

Reméljük, cikkünk adott pár ötletet a karácsonyi ajándékok kiválasztásával kapcsolatban, amennyiben kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

Comments are closed.