Céges karácsonyi ajándék 2014

Karácsonyi reklámajándék: a 6 legnépszerűbb

Az ősz beköszöntével már nem sokat kell várni ahhoz, hogy karácsonyi dekoráció lepje el az üzletek kirakatait. A cégek pedig elkezdhetnek azon gondolkozni, mivel köszönjék meg ügyfeleiknek egész éves hűségüket, illetve kívánjanak nekik kellemes ünnepeket. Nem árt, ha az ajándék a karácsony hangulatát idézi, de ami még fontosabb, hogy a tárgy hasznos és esztétikus legyen, így az ügyfél valóban használja, hiszen a logózott ajándék csak így népszerűsítheti a cégét. Az alábbiakban 6 népszerű karácsonyi reklámajándékot mutatunk be, amelyeket szívesen választanak a vállalatok.

1, Ajándékkosarak

 Egy különleges élelmiszerekből, csokoládéból, kávéból és italokból összeállított ajándékkosárnak minden ügyfél örül, hiszen maguknak nem feltétlenül vásárolnának ilyen drága különlegességeket. Ha kevesebbet szeretne költeni az ajándékra, egy elegáns doboz bonbon is megteszi, logózott csomagolással.

 ajándékkosár2, Adventi Naptár

 Ha időben megajándékozza ügyfeleit egy adventi naptárral (azaz még mielőtt ők vásárolnak egyet maguknak), nagy eséllyel valóban kiteszik majd a falra, így cége logója minden egyes nap a szemük előtt lesz karácsonyig. Az adventi naptáron nagy méretű számok szerepelnek; így a megajándékozott akár csupán dekorációként is szívesen kiakasztja a lakásba.

adventi naptár

 3, Stresszlabda

 A karácsony ügyfele számára is stresszes időszak: sokasodik a munka az irodában, és otthon is rengeteg a teendő. Egy – akár karácsonyi mintájú – logózott stresszlabda így ötletes és hasznos ajándék.

mikulás streszlabda

 4, Díszek

 A karácsonyfa-, ajtó- vagy asztaldíszekkel sem foghat mellé, hiszen minden évben összetörik egy-egy üveggömb, vagy megrongálódnak a dekorációk a tárolás során. A logót ebben az esetben inkább a dísz dobozán helyezze el.

karácsonyfa disz

5, Képeslap

 Nem kell ahhoz drága reklámajándék, hogy az ügyfél értékelje a figyelmességet. Ha képeslapot küld partnereinek, ne a boltok sablonos kínálatából válasszon, hanem inkább nyomtattasson különleges, cége stílusát tükröző, egyedi üzenettel ellátott lapokat.

 

 karácsonyi üdvözlőlap6, Karácsonyi CD

 A legtöbben az ünnepek alatt inkább a zenehallgatást választják tévénézés helyett, így egy karácsonyi dalokat tartalmazó CD ideális ajándék – a lemez borítóján cége logója is elfér.

Céges karácsony ajándékkínálatunk már elérhető!

Comments are closed.