Hűtőmágnes – karácsonyi apró-cseprő ajándékok

Karácsony közeledtével már biztosan mindenkinek körvonalazódik, milyen reklámajándékkal, szóróajándékkal lepje meg vásárlóit, ügyfeleit. Egy-egy apró figyelmesség, ami nem csak az ünnepről szól, de mégis ünnepélyes. A karácsonyi szóróajándékok különböző szerepet tölthetnek be; megköszönhetik az egész évi vásárlást, partnerséget, új lendületet adnak egy közös partneri kapcsolatnak, ami valljuk be épp azoknál a vásárlóknál, ügyfeleknél kezdődik, akik a bevételt termelik.

Ha egy olyan költséghatékony és egyszerű megoldást szeretne, amit mindenki szívesen elfogad, ami egy olyan ajándék, amit könnyen lehet „karácsonyosítani”, akkor a hűtőmágnes ideális lehet. Még nem találkoztam olyan emberrel, akinek a lakásában a hűtőn ne lett volna ilyen vagy olyan cégtől származó, vagy épp csak egy bölcs gondolatot tartalmazó hűtőmágnes.

Akár teljesen személyre szabható, akár kísérőajándéka is lehet egy komolyabb karácsonyi ajándéknak, akár önmagában is megállja a helyét, bármilyen korosztály szívesen fogadja, és bármilyen korosztályt meg lehet vele célozni. Egyszerűen lehet személyesíteni, és ha kell tömeges ajándékként kezelni. A promóciós jellegén túl nem ritkák a szenvedélyes gyűjtők sem, akik élnek-halnak egy különleges hűtőmágnesért.

Mindeközben felmerül a kérdés, vajon tudta-e, hogy milyen története van a hűtőmágnesnek?

A mágneses lapkákat 1960-tól gyártják, Amerikából terjedt el, kezdetben oktatási célra készültek gyermekeknek, betűket tartalmaztak és szavakat lehetett kirakni segítségükkel, ez a mai napig ismert oktatási segédeszköz a kicsik számára. Ebből alakult ki viszonylag hamar a hűtőmágnes, eleinte egy-egy reklámból ismert népszerű szó került rá, majd így fedezte fel magának a reklám és a marketing világ.

Az eddig ismert legnagyobb gyűjtője a hűtőmágneseknek Louise J. Greenfarb, egy Nevada állambéli hölgy, akinek 2002 februárjában hitelesített adata szerint 29000 hűtőmágnes van a birtokában, jó lehet ez a szám mára már a 30000 darabot is meghaladta.

Karácsonyi jellegű hűtőmágneseinkért lapozza fel katalógusunkat, kattintson ide!

Comments are closed.