Golyóstoll partnerének a szerződés aláírásához

: Ötletek | 0

A golyóstoll univerzális céges ajándék, hiszen erre mindenkinek szüksége van, ha mást nem, az ön cégével megkötött szerződés aláírásához. Így ezt a hasznos tárgyat nemcsak egy reklámajándékokból összeállított csomag részeként nyújthatja át, hanem akár akkor is, amikor az ügyfél felkeresi önt, hogy megkössék a szerződést. Érdemes tartania néhány emblémázott tollat az asztalán, és átnyújtani a partnernek az aláíráshoz, majd pedig arra biztatni, hogy tartsa meg. Az apró figyelmességeket mindenki értékeli, akkor is, ha csupán egy tollról van szó. Ha egy valóban elegáns, fém golyóstoll a céges ajándék, biztos lehet benne, hogy az ügyfél a későbbiekben is használni fogja.

Tollak logóval és ünnepi témával

De egy egyszerűbb műanyag tollat is izgalmasabbá tehet, ha nem fehérben rendeli meg, hanem cége logójának színeit használva. Ha valamilyen ünnepre (a cég alapításának évfordulója, céges parti, karácsony, húsvét stb.) ad tollat céges ajándékként, a logó mellett szerepelhet rajta egy az alkalomra utaló ábra vagy szöveg is.

Reklámtoll az üzletben

De nemcsak alkalomra adhat tollat. Ha olyan üzlete van, ahol a vásárlóknak szüksége lehet arra, hogy felírjanak bizonyos információkat, kitehet ingyen tollakat – ez esetben egy egyszerű fehér, logózott műanyag toll is megteszi, hiszen a lényeg, hogy hasznos segítség legyen, például egy barkácsáruházban, lakberendezési áruházban vagy lottózóban. De bármilyen más jellegű üzletben is kihelyezhet reklámtollakat, ha például a vásárlók igényelhetnek törzsvásárlói kártyát, amihez ki kell tölteniük egy űrlapot – például egy élelmiszer-áruházban vagy drogériában.

Comments are closed.