golyóstoll

Golyóstoll emblémázás cégek számára

Bár azt gondolhatnánk, ez az apróság, a mai számítógép uralta korszakban nem lényeges, mégis azt kell mondanunk, hogy de, a tollak használata igenis nélkülözhetetlen. A golyóstoll emblémázás már csak azért is remek megoldás, mert ezen kitűnően megjelenhet cégünk logója, arról pedig már nem is beszélve, hogy praktikuma által mindennapos használatra hivatott. Ugyan a 21. század velejárója, hogy a legtöbb dolgot a laptopunk, telefonunk vagy tabletünk segítségével intézünk, mégis sokan vannak máig, akik a régi papíros korszakban nőttek fel, így ők még mindig szeretnek jegyzetelni, amihez nyilvánvalóan elengedhetetlen egy toll megléte.

A golyóstoll emblémázás kiváló céges ajándék

A golyóstoll emblémázás ráadásul remek céges ajándék is, ezzel az aprósággal könnyen levehetjük a lábukról mind a kollégákat, mind az üzleti partnereket. Persze egyáltalán nem mindegy, hogy milyen típusra esik a választásunk, csak úgy mind bármi más tekintetében, itt is nagyon fontos a minőség. Reklámajándék céljából a legegyszerűbb tollszettől kezdve a kényelmes fogást biztosító kialakítással bírókon át egészen a prémium kategóriáig bármi számításba jöhet, attól függően kinek is szánjuk a meglepetést.

Golyóstoll emblémázás – Parker tollak

A golyóstoll emblémázás során mindenképpen érdemes átgondolni, hogy kinek is szánjuk ezt az apró kis tárgyat, ha ugyanis céges partnereinket szeretnénk vele meglepni, akkor érdemesebb lehet egy exkluzívabb darab mellett letenni a voksunkat. Az időtálló minőség ugyanis emelheti vállalatunk presztízsét, ha pedig cserélhető a tollbetét, akkor gyakorlatilag egy akár évtizedeken át alkalmazható meglepetéssel kedveskedtünk. Nagy népszerűségnek örvendenek a golyóstoll emblémázás frontján a Parker tollak: ez az a márka, amivel szinte lehetetlen mellé lőni, de persze azért ez egy kicsivel drágább kategória, így, ha valamivel olcsóbban szeretnénk hozzájutni a kiszemelt tárgyhoz, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen a lehetőségek tárháza szó szerint kimeríthetetlen. Ott vannak például a Swarovski kristályokkal kirakott reklámtollak, melyek szintén színvonalas meglepetésnek bizonyulnak.

Comments are closed.