Ezt vegye férfi kollégájának karácsonyra!

A céges karácsonyi ajándékozásnak csakis az szabhat határt, hogy milyen büdzsé áll rendelkezésre a vásárláshoz. Ezen belül pedig abban is meg kell egyezni, hogy milyen egységes „pasis” jellegű ajándékot válasszon, aminek az emblémázása is kifejezetten ilyen célú legyen. Érezzék azt a férfi kollégák, hogy ez a karácsonyi ajándék kifejezetten nekik szól. Internet szerte számos weboldalon taglalják a férfiaknak szánt céges karácsonyi ajándékokat, nézzük meg mit kínál az 1001 reklámajándék!

Amennyiben bizonyos értékhatár közé kell beszorítani a karácsonyi ajándékozást, akkor érdemes az 1000 forintos legalsó határnál kezdeni. Meglepő, de webáruházunkban számtalan olyan karácsonyi terméket talál, aminek az értéke bőven 1000 forint alatt van:

–          termo bögre – ideális társ az irodai munkához, a kávé vagy a tea egész nap meleg és friss marad, erőt ad a munkához!

–          karácsonyi mintás bögre – kifejezetten férfias típusok is találhatók kínálatunkban, a jó hangulatú munkahelyi közös kávézásért!

–          Mikulássapka kulcstartó – olcsó és poénos céges ajándék minden férfi kollégának, ami kézzel fogható emléke lehet a karácsonyi hangulatnak!

–          Mikulás sapka – elengedhetetlen kelléke a karácsonyi céges bulinak, és ebben az ünnepi hangulatban minden férfinak jól áll! 🙂

Amennyiben lehetőség van értékesebb céges ajándékot választani férfi kollégái számára, 2000-2500 forint között már „izmosabb” reklámajándékra is telik kínálatunkból.

–          norvégmintás gyapjú takaró – minden férfi álma a délutáni szunyókáláshoz egy pihe-puha takaró.

–          díszdobozos nyakkendő – főleg olyan munkahelyen, ahol kötelező az öltöny viselete hálás karácsonyi ajándék lehet az új nyakkendő a férfi kollégák számára.

–          egyedi emblémázott póló – már a karácsonyi hangulatban is lehet gondolni a forró nyárra, kollégái szívesen feszítenek majd a strandon egy minőségi egyedileg emblémázott pólóban.

Ha eddig csak kacérkodott a gondolattal, hogy ideje megvásárolni a céges karácsonyi ajándékot, most már itt az ideje komolyan fontolóra venni, webáruházunk prémium kategóriás reklámajándékok széles választék nyújtja: http://1001reklamajandek.hu/59/karacsonyi-ajandekok

Comments are closed.