Céges ajándékötlet: mobiltelefon tok

Mára szinte mindenkinek van mobiltelefonja; sőt, akár több is. Sokan szinte „családtagként” kezelik a készüléket: ez a kedvenc kütyüjük, naponta több tucatszor előveszik, és egész nap nyomkodják, telefonálnak, SMS-eznek, facebookoznak, e-maileznek. Ennyi használat mellett a mobil könnyen megkarcolódhat, lekophat, így érdemes védeni valamivel legalább arra az időre, amíg a zsebünkben vagy a táskánkban van.

Egy esztétikus és tartós mobiltok jó céges ajándék

mobiltelefon tokÍgy ideális céges ajándék ügyfeleinknek vagy vásárlóinknak egy esztétikus és tartós mobiltok, amelyben biztonságban tudhatják kedvenc telefonjukat. Egy bőr, műbőr, textil vagy akár műanyag mobiltok ötletes reklámajándék, egyben elegáns és stílusos kiegészítő, amely bárkinek adható kortól és nemtől függetlenül, bármilyen alkalomra. A céges ajándék előnye amellett, hogy esztétikusabbá teszi és megvédi a mobilt a külső behatásoktól, az, hogy teljesen egyedivé varázsolja a készüléket. Így egy baráti vagy üzleti találkozó alkalmával a megajándékozott az asztalra pakolt telefonok közül biztosan nem fogja tévedésből valaki másét zsebre tenni.

Bármilyen anyagú telefontok könnyen emblémázható

A céges ajándékként adott mobiltelefon tok anyagától függetlenül egyszerűen emblémázható: a bőrre és a műbőrre kerülhet a cég logója gravírozással, a textilre vagy a műanyagra pedig nyomtatással. A céges ajándékon a vállalat emblémája legyen diszkrét, ne terítse be az egész tokot, hogy a megajándékozott valóban szívesen használja, és örömmel vegye elő minden alkalommal.

Mobiltelefon kiegészítő kínálatunkból itt válogathat!

[button size=medium style=round color=red align=none url=http://1001reklamajandek.hu/222/Mobiltelefon-kellekek]Megnézem[/button]

 

Comments are closed.