céges karácsonyi reklámajándékok

Ajándékozzunk meg boldog-boldogtalant! 100 forint alatt

Ahogy közeledünk a karácsonyhoz, egyre ünnepibb lesz a hangulat, amit jó esetben nem az utcát díszítő karácsonyi füzérekből, vagy az utcát benépesítő karácsonyi árusok számából érezhetünk meg, hanem abból, hogy mindenkit egyre nagyobb arányban eltölt a szeretet. Igaz ez a közlékeny és alapjáraton is mindenkivel törődő tyúkanyókra, a folyton pörgő, és senkivel törődni rá nem érő pótolhatatlanokra, maguknak való, zordon morgós medvékre egyaránt.

céges karácsonyi reklámajándékok

Tehát ahogy közelednek az ünnepek, és fel-feltűnnek azok kellékei, egyre többször melegszik meg a szívünk tája, vagy gyűlik könny a szemünkbe, esetleg mozdul a kezünk, hogy jót tegyünk olyanokkal is, akikkel amúgy nem nagyon szoktunk törődni.

Persze, ha az ünnepek előtt vélhetően utoljára találkozunk, áldott karácsonyt kívánunk az ügyfeleknek, a munkatársaknak, a portásnak, vagy a csemegeüzletben dolgozóknak, ahol vásárolni szoktunk. Mégis, néha jó lenne egy icipicivel többet adni.

Reklámajándék katalógusKevesen tudják, hogy a reklámajándék-katalógusokban vannak, speciálisan karácsonyra való, kifejezetten kis értékű, és emiatt nagy kiszerelésben kapható ajándékok is, amelyek szükség esetén logózhatóak vagy feliratozhatóak. Ezek alkalmasak lehetnek arra, hogy olyan – nem az ügyfélkörbe tartozó, nem partneri minőségben értékelhető, mégis az üzleti működésünk mindennapjaihoz hozzá tartozó – fontos embereknek adjuk/osszuk el őket, akik felé hálát érzünk, így az év vége táján.

Gondoljunk csak a Brenda, Bengt, Bussig, Stjarna, Castle filc kulcstartókra (96 t/db), amelyek mind az ünnep szimbólumait mintázzák: szívecske, rénszarvas, angyalka, csillag, korona. Az ajándék rendkívül egyszerű, senkit nem fog zavarba hozni, mégis biztosak lehetünk abban, hogy egy darabig emlékeztetni fogja a tulajdonost ránk, és a velünk való jó kapcsolatra.

karácsonyi függő, emblémázhatóAz Embellishment fantázianév alatt futó, fából készült karácsonyfadíszek (58 Ft/db) egyszerűek, ízlésesek, és karrierjük még akár odáig is felívelhet, hogy a megajándékozott fájának díszeként szolgáljanak az ünnepek alatt.

Comments are closed.