szokatlan reklámajándék

A 6 legszokatlanabb céges ajándék

Bögre, póló, notesz… Szinte miden vállalkozás hasonlóval lepi meg ügyfeleit céges ajándékként. Ha szeretne kilógni a sorból, válasszon inkább az egy amerikai weboldal által listázott, legszokatlanabbnak és egyben a fentieknél jóval izgalmasabbnak ítélt reklámtárgyak közül.

Akasztós zuhanyrádió

Nem is gondolná, hány komoly, öltönyös üzleti partnere válik amatőr előadóművésszé a zuhany alatt. A vízálló rádió segítségével még lefekvés előtt is eszükbe juthat.

Mérőszalag és testtömegindex-mérő egyben

Az egészséges életmód követőinek és amatőr sportolóknak tökéletes ajándék ez a kütyü, kiváltképp, ha cégünk is ezen a területen tevékenykedik.

Összecsukható utazópohár

Ha megszomjazunk egy bevásárlóközpont közepén, vagy be kell vennünk a gyógyszerünket a vonaton, jól jön egy összecsukható utazós pohár. Ügyfelünk díjazni fogja, hogy szükséghelyzetben is mellette vagyunk.

Instant szappan

Ha egy étterem vagy szórakozóhely mosdóját használjuk, ahol nincs kitéve szappan, jól jönnek a műanyag kis dobozkába zárt vékony lapocskák, amelyek vízzel érintkezve habzani kezdenek – és a dobozuk remekül emblémázható.

Diktafonos toll

Nemcsak riportereknek jön jó a kétfunkciós toll, amellyel az írás mellett rövid hanganyagokat is lehet rögzíteni. A fém toll gravírozással vagy tamponnyomással is logózható.

USB-s pohármelegítő

A számítógép USB-portjába dugható pohármelegítő segít forrón tartani a kávét, amíg a megajándékozott a billentyűzetet püföli. Folyton dolgozó cégvezetőknek tökéletes céges ajándék.

Comments are closed.