lufik

6 ötlet, hogyan népszerűsíthetjük cégünket logózott lufival

A lufi feltűnő reklámeszköz, ráadásul garantáltan vidámságot csempészhet vele a mindennapokba – nem csak a gyerekekébe, hanem felnőtt ügyfeleiébe is. Számtalan módon felhasználhatja a léggömböket cége vagy terméke népszerűsítésére.

 • Szabadtéri rendezvényre gyerekeknek

  Ha cége részt vesz valamilyen tavaszi-nyári szabadtéri rendezvényen, például fesztiválon vagy majálison, a látogatóknak, elsősorban a kisgyermekes családoknak nyújtson át egy-egy logózott léggömböt ajándékba.

 • Céges rendezvényre dekorációnak

  Ideális dekoráció a cég születésnapi bulijára, egy termékbemutatóra, kiállításra vagy konferenciára a lufi, melynek köszönhetően a látogatók sokkal könnyebben odatalálnak a standjához.

 • Rendezvényre programelemnek

  Rendezvényén a látogatók kaphatnak (vagy jótékony céllal vásárolhatnak) egy-egy lufit, amelyet aztán (akár egy kedves üzenettel ellátva) egyszerre szabadon engedhetnek.

 • Futóversenyen

  Ha sportirodát vezet, és rendszeresen szervez futóversenyeket, az iramfutók derekára kötött színes, logózott lufik jóvoltából a résztvevők könnyebben beazonosíthatják a tervezett tempó tartásában segédkező kollégákat.

 • Tombolára az ajándék mellé

  A céges partin vagy más rendezvényen szervezhet tombolát, amelyen a vendégek különböző ajándékokat nyernek – amely mellé a gyermekkel érkezők kaphatnak egy lufit is.

 • Céges partira lámpának

  Ha egy-egy kis LED-es égőt tesz a lufiba, azok lámpaként funkcionálhatnak a partin – az energiatakarékos LED nem melegszik fel, így nem kell attól félnie, hogy megolvad a műanyag, és tönkremegy a lufi.

Comments are closed.