pendrive készítés

6 ok arra, miért tökéletes reklámajándék a pendrive

Modern és népszerű reklámajándék a pendrive. Ezzel biztosra mehetünk, hiszen szinte kizárt, hogy a megajándékozott valaha is kidobná.

A pendrive bárkinek adható Manapság mindenki használ számítógépet, korra és nemre való tekintet nélkül, akár üzleti, akár magáncélra. Így a pendrive mint reklámajándék nem hordoz magában olyan kockázatot, mint például egy ébresztőóra, amit lehet, hogy hiába ajándékozunk, ügyfelünk ugyanis a mobiltelefonja jelzésére kel.

A pendrive valóban hasznos

Egy pendrive nem a „szép, de semmire sem jó”, és nem is a „na jó, ha már kaptam, elhasználom” kategóriájú ajándékok közé tartozik. A legtöbb számítógép-felhasználónak valóban szüksége van rá, így ha nem kapnának tőlünk, vásárolniuk kellene egyet, így még spórolunk is nekik.

A pendrive tartós

Olyan céges ajándékot éri meg adnunk ügyfeleinknek, amelyet sokáig használni tudnak, hiszen a tárgy csak így töltheti be reklámfunkcióját, és emlékeztetheti ügyfelünket akár évekig cégünkre. Egy pendrive szinte nem is tud elromlani, így ha csak nem nyeli le a kutya, sokáig szolgálja ügyfelünket.

A pendrive modern

Egy informatikai jellegű ajándéktárggyal azt sugallhatja, cége halad a korral, nem pedig az elavult megoldások híve.

A pendrive többek által használható

Egyre többen használnak minél kisebb méretű laptopot, amelyen nincs CD-író. Így CD helyett jobb egy pendrive-on átadnia a céges tájékoztatót vagy sajtóanyagot: ügyfelei sokkal nagyobb eséllyel olvassák el.

A pendrive nagyvonalú

Egy pendrive sokkal nagyvonalúbb ajándék, mint például egy notesz vagy műanyag toll. Ügyfele így valóban érzi majd, hogy fontos számára a hűsége.

Egyedi pendrive készítéshez kérje ajánlatunkat!

Comments are closed.