Elsősorban ünnepeink alkalmával kerül szóba a céges ajándékozás, viszont a mindennapjainkban a legnépszerűbb reklámcélból készült terméke a reklámajándék vagy a logózott céges ajándék.

céges-ajándékAz emblémázható termékek köre egyre szélesebb, így ár és reklámajándékok szerint is minden érdeklődő megtalálhatja a kínálatban azt a terméket, amely leginkább megfelel elképzeléseinek. A nagy mennyiségben történő vásárlás esetén gyakran szempont az ügyfeleknek az ár, de nem lehet elégszer felhívni a figyelmet arra, hogy a minőség is legalább ilyen fontos, hiszen a cég megítélése múlhat azon, milyen reklámajándék mellett teszi le a voksot.

Reklámajándék, hogyan emblémázzuk?

A reklámajándék emblémázására több lehetőség áll rendelkezésre, melyek között a választás elsősorban attól függ, hogy milyen alapanyagról van szó, de az is döntő, mekkora felület nyomtatása válik szükségessé. A szitanyomást ( bővebben itt olvashatsz róla ) elsősorban azoknak szokták javasolni a szakemberek, akik nagy tételben kívánnak rendelni. Alkalmas gyakorlatilag mindenféle minta, szöveg és embléma nyomtatására, és az szintén mellette szól, hogy textilre, fémre, fára, papírra és üvegre egyaránt lehetséges nyomtatni a módszerrel.

Ha a különleges megoldásokat részesítené előnyben, akkor a tamponnyomás ( tamponnyomásról itt írtunk ) lehet a jó választás, ugyanis ezzel akár a rendkívül népszerű fluoreszkáló festék is felvihető. Amennyiben reklámpóló mellett tenné le a voksot, a felhasznált alapanyag minőségét mindenképpen érdemes szem előtt tartania. Senki nem kedveli az olyan pólókat, amelyek két mosás után tönkremennek, és nem mindegy, milyen kényelmes viselet a választott anyag. Nem véletlen tehát, hogy a minimum hatvan százalék pamutot tartalmazó pólókat javasolják a területen a szakemberek. A rájuk történő nyomtatáshoz a direkt nyomtatás ajánlott, amelynek segítségével bonyolultabb grafikák is nyomtathatóak. A szublimációs ( emblémázás szublimációval írásunk ) nyomtatás segítségével színátmenetes minták, egyedi reklámajándékok is megvalósíthatóak.

Gyakran esik a választás baseballsapkákra, melyek esetében gépi hímzést ( emblémázás hímzéssel ) szoktak használni, így nagy mennyiség is gyorsan, hatékonyan, remek minőségben elkészíthető. A gravírozást ( gravírozzunk ) pedig senkinek sem kell bemutatni, segítségével rendkívül színvonalas fém és fa reklámajándékok készíthetőek.reklámajándék szakértő