kulcstartó

Kulcstartó készítés

Kulcstartó készítés
Kulcstartók

Az emblémázott kulcstartók szitanyomással vagy tamponnyomással készülnek. A kulcstartó logózása az egyik legjobb marketingfogás, hiszen kulcscsomója mindenkinek van, így egy igényesen elkészített, mutatós darab kis helyet foglal, mégis a legfontosabb céginformációk könnyedén elférnek rajta.

Egy kulcstartó logózása történhet a darab külsején szitanyomással, de népszerű a kétoldalas műanyag kulcstartó és a műgyantás matricával ellátott is, de sík felületű kulcstartó készítése minden esetben szitanyomással történik. A műgyantás matricák összeillesztésével kapott emblémázott kulcstartók kellemes tapintásúak és igen könnyűek, nem tesznek kárt például az autó karosszériájában, ha például az autó kulcsát helyezzük el rajta.

Napjaink egyik igen kedvelt marketing eszköze a kulcstartó emblémázás. Egy logós kulcstartó készítése ötletes és egyszerű, egy elismerhető logóval nagyszerű reklámfelület válhat belőle. A marketingfogások ezen formáját a leggyakrabban autószalonok veszik igénybe.

Nem csupán cégek számára hasznos a kulcstartó emblémázás, de nagyszerű személyes ajándék is lehet, egy egyedi képpel ellátott kulcstartó kedves és egyben hasznos ajándék, nem is beszélve arról, hogy sokan gyűjtik a kulcstartó-különlegességeket, számukra igazi csemege egy egyedi, emblémázott kulcstartó.

Ajánlatkérő gomb

oszd meg ha tetszett:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.