Bombasztikus ajándék céges partnereinek

Bombasztikus ajándék céges partnereinek

reklamajandek-ceges-partnereknekA reklámajándékok céges partnerek számára épp olyan lényegesek, mint hogy munkatársainak megköszönje egész éves tevékenykedésüket. A partnereivel az év folyamán folyamatosan kontaktban vannak egymással, s segítik a közös célok elérését. A karácsonyhoz közeledve érdemes tehát elgondolkodni a megfelelő szetten, amivel kifejezheti érzéseit, ezzel is támogatva a jövőbeli együttműködést.

Az első és legfontosabb, hogy időben gondolja ki mi az, amivel kedveskedni szeretne céges partnereinek. Tudjuk ez az egyik legnehezebb feladat, főleg, ha szeretne kreatív maradni, így a mi, első ajándékunk az Ön számára, hogy segítünk az ötletelésben. Oldalunkon több ezer terméket, szettet, csomagot talál, mi ezek közül most csak egyet emelünk ki, ám jó, ha tudja, hogy a kombinációk sora szinte a végtelennel vetekedik.

A reklámajándék céges partnereknek akkor éri el a célját, ha a meglepettség mellett hatást gyakorol nem csak az üzleti, hanem az emberi oldalra is. Egy biztos, az ajándékot a megbízásának megfelelően mi ellátjuk céges emblémájával, így a beazonosíthatóság adva lesz, ezen már nem kell törnie a fejét.

A „Luomo” szett egyszerre extra, exkluzív, és férfiasan tökéletes. A fekete stílusos díszdobozban a következő ajándékokat rejtettük el:
– 1 db “Luomo” férfi sál
– 1 db 250 ml “Double Espresso” termo bögre
– 1 db “Sanfer” notesz
– 1 db 80 gr Luis tejcsokoládés fahéjas mandula. Fekete színű díszdobozban.
Egy csomagban a praktikum, az elegancia, a stílusosság, és az érzékek varázslata…

Comments are closed.