bogre

Bögre készítés, bögre emblémázás

Bögre készítés
reklámbögrék

A reggeli kávé, vagy a munka közben elfogyasztott fekete tea is jobban esik, ha a bögre, amiből iszunk igazán a szívünkhöz nőtt. Manapság az áruházakban, lakberendezési boltokban rengeteg kreatív mintájú, színes, vicces, feliratos bögre kapható, mégis az igazán szívhez szóló az, ami egyedi, ami nem jön szembe az ismerősünk konyhájában.

A bögrék emblémázása magas hőfokon beégetett kerámiafesték felhasználásával történik. Ezzel a technológiával az egyszerű feliratoktól a legkülönbözőbb színvilágú képekig bármit rögzíthetünk a kiválasztott bögrén. Az így felvitt hőálló kép hőálló és időtálló lesz nem kopik és akár mosogatógépben is mosható.

Az egyedi bögrekészítés mellett a bögreemblémázás a cégek számára is kiváló lehetőség. A céges logó elhelyezése a bögréken a nagyobb irodákban is egyedi, kellemes hangulatot kölcsönöz, erősíti az összetartozás érzését. Emellett olyan vállalkozások, vállalatok esetében, ahol gyakoriak például a tárgyalások, egy mutatós, dizájnos emblémázott bögrekollekció jobban építi a cég imázsát, mint egy egyszerű, minta nélküli, esetleg különböző darabokból álló bögregyűjtemény.

Ajánlatkérő gomb

oszd meg ha tetszett:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.