Kitűző – apró-cseprő szóróajándékok

kitűző
kitűzők

A kitűző egy igen méltatlanul háttérbe szoruló, szóróajándéknak zseniális, kreatívan felhasználható ajándék. A karácsonyi katalógusunkban méltán kapott helyet, és illik bele az ünnepi mondanivalóba. Kitűző kínálatunkért kattintson ide.

A kitűzőt fel lehet használni komoly, kreatív, esetleg humoros formában is. Komolyan, ha egy cégen, alapítványon belül a munkatársak, és az elfoglalt funkciók azonosítására szolgál, egy olyan helyen, ahol sűrűn fordulnak meg az ügyfelek ez mindenképp hasznos lehet. Jelképezheti a kollegiális összetartozást, az egy cég égisze alá tartozást, de el is különíthet, például ha az azonos osztályon dolgozók egyforma színű vagy formájú kitűzőt kapnak.

A felhasználás azonban még itt nem áll meg, egy konferencia, egy osztálytalálkozó, szalagavató, egy céges találkozó kellemes emlékét rejtheti a kitűzők ötletes felhasználása, de növelheti a versenyszellemet is, ha versenyzők tűzik fel. Szóróajándékként céges embléma és logó mellett egy-egy magvas gondolattal is megspékelhetjük a kitűzők nyújtotta lehetőséget, sőt azt is megállapíthatjuk, hogy szinte azért kiállt a reklámajándék, hogy minél humorosabb, minél csattanósabb poén kerüljön rá.

Amiért nem csak kreatív, de értelmes, választás is az a termék ára, emellett, aki szeretne kitűnni az átlagos, mondhatni unalmas reklámajándékot választók sorából az ünnepek közeledtével, bátran választhat kitűzőt! Amin a céglogó mellett, akár karácsonyi, Újévi üzenet is megfogalmazható!

A bővebb ajándékválasztékból erre lehet szemezgetni: katt!

 

Comments are closed.